Livet är till för att njutas av!

Välkommen till Lyxbloggaren!

Mottot för denna blogg är att livet ska levas fullt ut och att man ska NJUTA så mycket som möjligt fram tills den dagen man dör. Målsättningen med livet bör ju vara att när man ligger på sin dödsbädd så känner man att man sett och gjort allt viktigt i livet!

Njut av lyxig mat

En del i att leva livet fullt ut och njuta så mycket som möjligt är att satsa på så mycket lyx som möjligt. Lyx kan komma i många olika skepnader. Det kan vara alltifrån vardagslyx, såsom att ta ett glas vin och en pizza en tisdagskväll, till att åka på en kryssning i Karibien.

Lyx och njutning för en person kan vara något helt annat för en annan. Och det är helt OK! Men det vi vill göra här är att ge tips och vägledning till det sätt vi anser vara mest lyxigt och njutningsbart.

Vad kommer vi då att skriva om? Jo det kan faktiskt vara allt som kan innefattas av ”lyx”, ”njutning”, ”glädje” och liknande. Några av människans grundläggande glädjeämnen är ju sex, kärlek, mat, droger och relationer. Så om dessa ämnen kan ni förhoppningsvis få läsa lite artiklar!

sex och kärlek

Tycker ni om våra artiklar får ni gärna swisha en liten slant så vi kan göra ett bättre jobb! Kontakta oss här.

Med detta sagt inväntar vi vår kommande artikel från redaktionen.

Må väl så länge och passa på att njuta av livet, man vet aldrig när det slutar 😉

One Comment

    Oscar Sigge

    Bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*